Gratis Programmer

WINRAR PRØVE VERSION

WinRAR er et af det bedste filkomprimeringsværktøjer på markedet – og til en meget konkurrencedygtig pris hvad angår både anskaffelse og på længere sigt.

WinRAR er et komplet pakke og ud-pakke program, som udover ZIP formatet også understøtter RAR, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZIP, UUE, ISO, BZIP2 og 7-ZIP.

Som noget helt unikt, medfølger der gratis support & maintenance uden tidsbegrænsning – dvs. du skal aldrig forny vedligeholdelsesaftalen, og er altid sikret adgang til den seneste version af softwaren.
Download her       Shareware

 

LibreOffice Danmark

LibreOffice er en omfattende og professionel kontorpakke, som du kan hente og installere gratis, uden frygt for krænkelse af ophavsretten. Der er en stor base af tilfredse LibreOffice-brugere på verdensplan, og programmet er tilgængeligt på mere end 100 sprog og til alle større operativsystemer, herunder Microsoft Windows, Mac OS X og GNU / Linux.

Frie open source-kontorpakke til Windows, Macintosh og Linux,

Download her

Adobe Reader

Med Adobe Reader kan du åbne pdf-filer, der er små dokumenter, som ikke optager meget plads på harddisken. Fordelen ved en pdf-fil er, at et dokument i formatet ikke ændrer udseende alt efter den maskine og det styresystem, som åbner det.
Download her         Freeware

Inkscape

Inkscape is a professional vector graphics editor for Windows, Mac OS X and Linux. 

Downloda her        It’s free and open source.

FreeCAD

Frihed til at bygge, hvad du vil

FreeCad er en open source parametrisk 3D-modeler lavet primært til Design virkelige objekter af enhver størrelse. Parametrisk modellering giver dig mulighed for for nemt at ændre dit design ved at gå tilbage til din modelhistorik og ændre parametrene.

Opret 3D fra 2D og tilbage

FreeCAD giver dig mulighed for at skitsere geometri, begrænsede 2D-former og bruge dem som base for at bygge andre objekter. Den indeholder mange komponenter for at justere dimensioner eller udtrække designdetaljer fra 3D-modeller til Opret produktionsklare tegninger af høj kvalitet.

Tilgængelig, fleksibel og integreret

FreeCAD er en multiplatform (Windows, Mac og Linux), meget Software, der kan tilpasses og udvides. Det læser og skriver til mange åbne filformater som STEP, IGES, STL, SVG, DXF, OBJ, IFC, DAE og mange andre, hvilket gør det muligt problemfrit at integrere det i din arbejdsgang.

Designet til dine behov

FreeCAD er designet til at passe til en bred vifte af anvendelser, herunder produkt design, maskinteknik og arkitektur. Uanset om du er en hobbyist, programmør, erfaren CAD-bruger, studerende eller lærer, vil du føle dig hjemme med FreeCAD.

Og mange flere fantastiske funktioner

FreeCAD udstyrer dig med alle de rigtige værktøjer til dine behov. Du får moderne FEA-værktøjer (Finite Element Analysis), eksperimentel CFD, dedikeret BIM, Geodata eller CAM/CNC arbejdsbænke, et robotsimuleringsmodul, der giver dig mulighed for at studere robotbevægelser og mange flere funktioner. FreeCAD virkelig er en schweizerkniv til generelle formål værktøjssæt.

Downloda her

Foxit Reader

Lille, hurtig og feature-rich PDF viewer, der giver dig mulighed for at åbne, se og udskrive enhver PDF-fil. I modsætning til andre gratis læsere kan du oprette PDF-filer, deltage i en delt anmeldelse og meget mere. Downloda her        Tryk på Free Software